14 Eylül 2013 Cumartesi

Kristen Stewart Robert Pattinson ile kimin arasını yaptı?

Kristen Stewart Robert Pattinson ile kimin arasını yaptı?

Uzun soluklu aşklarını ihanetle noktalayan Kristen Stewart'ın depresif ruh hali saçlarının sökülmesinden anlaşılıyor. Nedeni ise apaçık; Robert Pattinson'un şimdiki sevgilisi olan Elvis Presley'in torunu Riley Keough ile arasını meğer Kristen Stewart yapmış. Duvarlara başını da vursan nafile Kristen, Robert senin elinden uçtu gitti...
Bir dönem magazinel aşklarıyla isimlerini duyuran Kristen Stewart ile Robert Pattinson'un ilişkileri artık bitti, ancak birbirlerini hala unutabildikleri söylenemez. Özellikle Kristen Stewart cephesi bir hayli umutsuz ve acıklı görünüyor.
Kristen Stewart'ın kendisini Ropert Sanders ile aldatmasından sonra, tek gecelik ilişkiler adamı olan Robert Pattinson, önce teselliyi şarkıcı Katy Perry'de aramıştı. Ancak güzel şarkıcının kendisini eski sevgilisine dönmek için kullandığı bir araç olarak görmesi ve amacına ulaşarak sevgilisine geri dönmesi üzerine hezeyan dolu bir süreç yaşadı.
 Şimdilerde ise yakışıklı oyuncunun Elvis Presley'in torunu Riley Keough ile birlikte olduğu konuşuluyor. Üstelik bu birlikteliğin başlamasına sebep bizatihi Kristen'mış.
Bir partide Robert ile Riley'i tanıştırdığı iddia edilen Kristen, şimdilerde kendisini aldatılmış gibi hissettiğini söylüyormuş. Eee, ne diyelim, aldatan aldatılır Kristen. O saçları boşuna dökmedin belli ki, bu olanları kendine dert edinmiş olmalısın, ancak aynı durumu sen de Robert'a yaşatmıştın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder